ReuseIT Scandinavia AB reviews

ReuseIT Scandinavia AB reviews

Good
7.4
from 0 - 10
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
Review company
1 Trustpilot review(s)
|
Latest review
ShowHide Rating distribution
Rating distribution

Reviews

About

trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Bra utbud, bra priser, prickfria leveranser i ett decennium.

Vi har handlat begagnade datorer sedan år 2000. Firmorna som erbjuder "rekonditionerade" datorer har haft oss som återkommande kunder.

ReuseIT har med åren blivit den firma där vi kollar först och sist. Ofta har deras priser varit de bästa, så det har blivit många köp. Samtliga köp har varit till fullkomlig belåtenhet.

Vi har aldrig behövt använda företagets garanti, men det är säkert bra att den finns. Datorerna har använts tills de gått sönder - på grund av omild behandling under ständiga resor.

ReuseIT Scandinavia AB Details

About this company

Med en samlad branscherfarenhet på över 50 år erbjuder vi en av Skandinaviens största sajter kring försäljning & uthyrning av begagnad IT-utrustning. Enligt en studie gjord av United Nations University (UNU) domineras en dators energiförbrukning avseende hela dess livscykel av tillverkningen. Endast en mindre del förbrukas under dess driftstid. Genom att återanvända IT-utrustning istället för att göra ett nyköp bidrar du till en minskad miljöpåverkan och därmed en bättre miljö! ReuseIT erbjuder märkesutrustning på ett miljöriktigt, prisvärt och snabbt sätt! Alltid med generös garanti, möjlighet till kundunika installationer och givetvis en professionell kundsupport. När du köper begagnad utrustning ingår alltid minst 12 månaders garanti. Vi erbjuder även möjligheter att förlänga ditt serviceavtal till upp till 36 månader! All begagnad utrustning levereras fullt rekonditionerad.

Visit ReuseIT Scandinavia AB

Contact information

Write to: info@reuseit.se
Call us on: 0470703500
We live here: Box 8026
35008 VÄXJÖ
Sweden

Trustpilot's Commitment

Trustpilot is committed to ensuring better online shopping experiences for everyone, which means we work hard to fight fake reviews. Find out more.

If you notice fake reviews on this company profile, we want to hear about it. Please contact Trustpilot here.

Trustpilot Subscriber

This company subscribes to Trustpilot Business services. Read more about our services for companies here.

No companies can delete or otherwise censor reviews.